MVO beleid

Vanuit ons specialisme willen wij bijdragen aan een veiligere maatschappij. Maar wij vinden het belangrijk dat onze maatschappelijke verantwoordelijkheid verder reikt dan dat. Daarom werken wij graag in een juiste balans tussen "people", "planet" en "profit".

People

Zoals gezegd: vanuit onze core business dragen wij eraan bij dat mensen veilig kunnen werken. Dat is niet alleen ons werk, het is ook onze belangrijkste drijfveer. We zorgen niet alleen graag goed voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze eigen mensen. Zodat zij zich optimaal kunnen ontplooien en in hun kracht staan. Dat komt weer ten goede aan de kwaliteit van ons werk.

Planet

We hebben maar één aarde. En die moeten we beschermen. Dat doen we dagelijks in ons werk. Denk aan de preventie tegen schadelijke stoffen. Maar we doen graag meer. We letten op de bekende zaken, zoals het papiergebruik. Bovendien rijden we allemaal in een hybride-auto.

mvo beleid

Profit

Natuurlijk, we moeten winst maken. Want dat zorgt voor continuïteit van ons bedrijf. En voor zekerheid bij onze opdrachtgevers en medewerkers. Maar winst is niet onze drijfveer. Het draait bij ons om de mens. Daarom doneren we een deel van onze omzet aan stichting HiP. Dit is een groeiend netwerk van vrijwilligers die in hun eigen buurt hulp bieden aan mensen die (tijdelijk) geen beroep kunnen doen op een eigen sociaal netwerk of in een sociaal isolement zitten.

Bezoek de website