Over PROV Integrale Veiligheid

Een veilige werkomgeving voor alle medewerkers van uw bedrijf of instelling. Dát is de missie van PROV Integrale Veiligheid. Met ons kundige en ervaren team van middelbaar, hoger en integraal veiligheidskundigen ondersteunen wij bedrijven en instellingen. Dat doen wij met grote betrokkenheid en inzet. Want het streven naar een optimaal veiligheidsniveau zit in ons bloed.

Bent u goed voorbereid?

PROV Integrale Veiligheid biedt praktische, duurzame en kostenbesparende oplossingen in een professionele dienstverlening op het gebied van veiligheid. Onze opdrachtgevers staan centraal, een veilige werkomgeving voor uw bedrijf of instelling dat is onze missie.


Veiligheid en preventie op de werkvloer

Wij ontwikkelen, implementeren en borgen veiligheidsplannen. Zoals: Risico-Inventarisatie & Evaluaties (RI&E), (Arbo)zorgsystemen, BHV-plannen en ontruimingsplannen. We leiden veiligheidsteams (BHV, VCA en EHBO) op en organiseren ontruimingsoefeningen. Doet er zich onverhoopt toch een calamiteit voor? Dan staan wij u bij met een traject van evaluatie, opvang en nazorg, onderzoek en rapportage. We maken medewerkers bewust (awareness) en geven advies over verbetermaatregelen. Hoe tijdiger u ons inschakelt, hoe efficiënter en effectiever we kunnen werken.

Projectmanagement en detachering

Hebt u tijdelijk behoefte aan een veiligheidskundige op niveau? Dat kunt u bij ons terecht voor projectmanagement. En via zusterbedrijf Wilgh QSE beschikt u op basis van detachering over een veiligheidskundige (HVK, MVK of IVK) op (management)niveau.

Bezoek de website

Altijd maatwerk

Geen organisatie is dezelfde. En datzelfde geldt voor de werkprocessen, de indeling van het gebouw en - last but not least - de medewerkers. Veiligheid en preventie zijn dus altijd volkomen maatwerk. Of het nu gaat over advies, projectmanagement of training.

Wij regelen het voor u

Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Zodat u er zelf zo min mogelijk tijd aan kwijt bent. Immers, veiligheid en preventie zijn ons specialisme. Natuurlijk rapporteren we met regelmaat. En waar nodig trekken wij samen op. Kortom, u kunt erop vertrouwen dat wij het regelen!

Lees meer: